21 de febr. 2016

Dia 11 de juliol Dambulla

Després d'esmorzar, trasllat a la fortalessa de Sigiriya.


http://www.bestourism.com/img/items/big/1424/Sigiriya-in-Sri-Lanka_Aerial-view_5768.jpgSigiriya - Rei Kassapa (477-495 A.D) que va desplaçar la capital des Anuradhapura a Sigiriya va fer una fortalesa per envoltar el seu palau, que va ser construït al cim d'una roca de 500 peus, amb les instal·lacions necessàries. El palau estava envoltat per un fossat exterior i la paret i l'interior i fossat i mur del jardí de plaer, la paret de Mirall, frescos colors foscos i clars de damisel·la de color, per a cobrir la paret occidental i una bella escala a través del cos d'un lleó que s'ajup són alguns de les atraccions.

El jardí de roca consisteix en coves en què vivien i meditaven bhikkus budistes. Després del període Kassapa Sigiriya va ser retornat un cop més als bhikkus.
http://ruchitours.com/wp-content/uploads/2014/12/Medieval-capital-of-Polonnaruwa-sri-lanka-andbeyondsrilanka.com-7-820x450.jpg
Després visitarem Polonnaruwa - la capital de Sri Lanka, l'11-13 Segle conté algun estatus esplèndida
i espectacular. Lankatilaka, Tivanka i Thuparama són les més belles i les ruïnes del santuari més grans i Tivanka té el millor exemple dels frescs de la període de Polonnaruwa. Rankot Vihara i Kiriwehera estan ben conservats grans estupes, i Gal Vihare - un santuari de roca, té quatre estàtues de Buda, dos seients, un peu i un reclinables i estàtua Parakrama Bahu són exemples de talladors de pedra singalesos. Es podrà fer la visita en bicicleta.

El Vata-da-ge és una creació única dels artistes de Sri Lanka. Passem la nit a Dambulla
Sopar i Allotjament a l'Hotel Kassapa Lions Rock a Dambulla.